27 Ocak 2008 Pazar

birazcık bile mutlu olduğum anlarda, dertsiz, tasasız anlarımda, daha önce yazılan kelimeleri ardı ardına dizen adamı tanımıyorum. jamais-vu. son yedi yılının bok gibi geçtiğini söyleyen ben değilim de, gürültü yaptığımda duvarı yumruklayan komşularımdan biri sanki. veya o duvar. o duvarın tuğlalarından birini örüyor gibiyim şu an da. kendimi. yön vermeye çalışıyorum hayata. set the controls for the heart of the sun. yön ver güneşin kalbine doğru. balmumundan kanatlarınla. bir hafta içinde taşınmam lazım. ve uzun zamandır beklenen bir tatil. doğal uyuşturucular. bedenini uçurmaya gidiyorsun. ruhuna eşlik etmesi için. döndüğünde umarım erimiş olur kanatların. ve artık hiçbir yere ulaşmaya çalışmazsın. dertsiz. tasasız. veya yakınarak her gün yine. dersleri, sınavları, parayı, içinde yaşayacağın evleri ve seveceğin bedenleri düşünerek.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Her an aynı hissiyatta olamıyor insan, ama geride bıraktığın bir kanıt yoksa bu sık değişen ruh hallerini fark etmiyorsun. Yazdığın kelimeler kanıt oluyor bu noktada ve şaşırtıyor insanı.

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

geçen zamanla birlikte hepsi halloluyor.. umarım seninkiler de yazmamış olduğun şu süre içinde hallolmuştur.. dersler, sınavlar, para, evler ve sevilecek yeni bedenler

sevgiler
Çilek

Sevi. dedi ki...

evet yazmadığım bu süre içinde çok önemli şeyler halloldu. ama zamanla değil, zamansızlığa ulaşarak. bu dediğimi tek bir kişi anlayabilir sanırım.

İçten dilekler için çok teşekkürler, ve iki yorum için de.

goksin dedi ki...

ben büyük ölçüde anladim mesela

Sevi. dedi ki...

hayır anlamadın. bi ara anlatırım gökşin :)

Adsız dedi ki...

zamanlılıkta küçük şeyler. büyüyüp yok olana kadar.

goksin dedi ki...

"ephemeron" diyorsunuz

Adsız dedi ki...

anlatmaktan vaz mı geçtin?

Sevi. dedi ki...

biriktiriyorum.